Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- زندگی پس از سیل، معلمی در دورترین و محروم‌ترین روستای گیلان، افزایش آب سد بارزو – شیروان، جشنواره بادبادک‌ها در کرمانشاه و کوچ عشایر گزیده‌ای از تصاویر درج شده در تصویر روز است.

به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان، زندگی پس از سیل، معلمی در دورترین و محروم‌ترین روستای گیلان، افزایش آب سد بارزو – شیروان، جشنواره بادبادک‌ها در کرمانشاه و کوچ عشایر گزیده‌ای از تصاویر درج شده در تصویر روز است که در ادامه مشاهده می‌کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

• زندگی پس از سیل
نزدیک به ۴۰ روز از بارش باران‌های سیل آسا می‌گذرد. می‌گویند ۴۰ شب است که راحت نخوابیده ایم، ۴۰ روز است که نتوانسته ایم با خیال راحت نفسی تازه کنیم، خانه‌هایمان تا یک متر و نیم آب گرفت و از ما خواستند که خانه روستا محل زندگی مان را ترک کنیم، اما مگر می‌توانستیم؟ خانه‌هایمان خسارت دید، اسباب وسیله‌هایمان از بین رفت، ورشکست شدیم از زندگی عقب افتادیم، اما هنوز می‌جنگیم. /مهر

• معلمی در دورترین و محروم‌ترین روستای گیلان
«داریوش خدابنده» معلمی که ساکن رشت است و فاصله حدود ۲۰۰ کیلومتری را که حدود بیش از ۵۰ کیلومتر صعب العبور را به وسیله موتور سیکلت طی می‌کند تا به محروم‌ترین روستای گیلان محل کار خود برساند. روستای دگاسر اخرین روستا بخش عمارلوی رودبار گیلان در فاصله حدود ۲۰۰ کیلومتری مرکز استان گیلان رشت واقع شده است که از مبتدی‌ترین امکانات مانند برق، آب، بهداشت و تلفن بی بهره است. این روستا در مواقع بدی آب و هوا، جاده‌ها مسدود و طغیان آب رودخانه‌های همجوار باعث محبوس شدن ساکنان می‌شود بطوری که در زمستان سال گذشته حدود ۷۰ روز را در منازل خود گذراندند. دبستان دولتی دگاسر یک نفر در پایه پیش دبستانی و دو نفر در پایه اول ابتدایی و یک نفر سوم و یک نفر در پایه ششم، در مجموع پنج دانش‌آموز دارد. مدرسه این روستا شامل دو کانکس حدود ۱۰ متری است. این حرف‌های زنان و مردان ترکمن بود، میگویند ما تلاش می‌کنیم و می‌جنگیم به امید روز‌های بهتر بعد از سیل، این روز‌ها که حال ترکمن صحرا به خوبی قبل نیست تلاش‌های مردم و گروه‌های جهادی می‌تواند مرهمی بر زخم‌های این مردم باشد. /ایرنا

• افزایش آب سد بارزو - شیروان
سد بارزو شیروان در سال ۱۳۸۱ با هدف مهار و کنترل سیلاب‌های فصلی و تامین قسمتی از آب صنعت، شرب شهری شیروان و کشاورزی اراضی پایاب آن به بهره برداری رسید؛ و توان ذخیره سازی حجم آب این سد در شهرستان، ۹۲ میلیون مترمکعب است که در حال حاضر حجم تراز و ایمنی پایدار سد بارزو شیروان، ۸.۵ میلیون متر مکعب است. توان تنظیم آب توسط این سد سالانه ۴۴ میلیون متر مکعب و گنجایش مخزن آن ۹۲ میلیون متر مکعب است. سد بارزو شیروان در ۴۰ کیلومتری شمال این شهر خراسان شمالی قرار گرفته است. /تسنیم

• جشنواره بادبادک‌ها در کرمانشاه
جشنواره پرواز بادبادک‌ها در پارک جنگلی سراب قنبر کرمانشاه توسط معاونت فرهنگی شهرداری کرمانشاه برگزار شد. /تسنیم

کوچ عشایر

این روز‌ها عشایر استان فارس به دنبال یافتن فضا‌ها و آب و هوای مناسب برای اسکان و زندگی عشایری خود در حال کوچ هستند. / برنا

• آهنگری سنتی؛ هنری رو به خاموشی
«آهنگری سنتی» از جمله هنر‌های قدیمی و سنتی است که در «بازار آهنگران قزوین» از چندین سال پیش از آن برای ساخت ابزار و‌ادوات کشاورزی، دامداری و مایحتاج زندگی مردم استفاده می‌شده است. داس، وسایل شخم‌زنی، تبر، چکش، ساتور، تیشه، میخ طویله، نعل، ابزار بافت قالی، زنجیر، انواع قیچی، جوالدوز، چفت، حلقه و میخ در، قفل و کلید و سیخ تنور از جمله وسایل پرکاربرد زمان‌های قدیم بود که این هنرمندان چیره‌دست ابزار را تولید و با رونق به فروش می‌رساندند که امروزه به دلیل ورود ابزار و ماشین‌آلات جدید صنعتی این هنر رونق گذشته را ندارد و حتی می‌توان گفت: در حال رکود و گوشه‌گیری از جرگه صنایع است. /فارس

• عبور از رودخانه با پوست گوسفند
گَزِستان روستایی درشهرستان کوهرنگ، بخش «بازُفْتْ» و در استان چهارمحال و بختیاری است. این روستا در سال‌های اخیر تغییرات قابل توجهی داشته، ولی با وجود تغییر نسبی بافت بیرونی و داخلی، آئین و سنت‌های این روستاییان و سبک زندگی آن‌ها تغییر عمده‌ای نداشته است. عشایر این منطقه برای عبور از رودخانه از پوست گوسفندان بَلَمْ ساخته و ازآن عبور می‌کنند. اغلب عشایر منطقه از این وسیله برای عبور و مرور از رودخانه استفاده می‌کنند. /فارس

انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: تصویر روز سیل گیلان شیروان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۷۶۴۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جمعیت از مؤلفه‌های مهم قدرت یک کشور است

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید عبدالهادی رکنی حسینی صبح پنج شنبه در همایش «نقش من در جوانی ایران؟» ضمن تقدیر از برگزارکنندگان این برنامه گفت: جمعیت یکی از مؤلفه‌های مهم قدرت یک کشور است.

امام جمعه گناوه با اشاره به دهه ۶۰ و شعارها و فعالیت‌های مرتبط با افزایش جمعیت افزود: متأسفانه در دهه ۷۰ با توجه به وضعیت کشور و طرح کنترل جمعیت شعارهایی مانند فرزند کمتر زندگی بهتر مطرح شد.

وی بیان کرد: در بحث جمعیت و جوانی آن، مؤلفه‌های بسیاری وجود دارد و یکی از آسیب‌هایی که به وجود می‌آید کاهش نیروی کار است.

وی ادامه داد: در سال ۱۳۹۳ رهبر انقلاب سیاست‌های کلی جمعیت را ابلاغ کرد و در همین راستا در سال ۱۴۰۰ مجلس شورای اسلامی قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت را تصویب کرد و مشوق‌های بسیاری نیز برای افزایش جمعیت تعیین شد.

حجت الاسلام رکنی حسینی خاطرنشان کرد: عوامل بسیاری دست به دست هم داده‌اند که امروز جمعیت ما رو به کاهش و پیری برود.

وی یادآور شد: امروز جمعیت ایران اسلامی حدود یک صدم کل جمعیت جهان است و کشور ما نیز دارای ذخایر و منابع متعددی است که ما متأسفانه نتوانسته‌ایم با توجه به جمعیت کشور به نحو احسن از این ذخایر و منابع استفاده کافی را ببریم.

وی ادامه داد: دولت و همه مسئولان در تلاش هستند و کارهای بسیار خوبی نیز صورت گرفته است ولی امروز یکی از عوامل بسیار مهم در بحث کاهش جمعیت و پیر شدن جمعیت مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم است.

امام جمعه گناوه با بیان اینکه عامل دیگر در بحث کاهش جمعیت موضوع سبک زندگی است، افزود: سبک زندگی ما نقش بسیار مهمی در افزایش و کاهش جمعیت دارد، که متأسفانه می‌بینیم امروز در بسیاری از خانواده‌ها حیوانات خانگی جای بچه‌ها را گرفته‌اند.

وی بیان کرد: موضوع طلاق عامل دیگر در بحث کاهش جمعیت است و متأسفانه استان بوشهر در کشور از آمار بسیار بالایی در این زمینه برخوردار است.

حجت الاسلام رکنی حسینی با اشاره به اینکه مسئله سقط جنین (بنا بر دلایل مختلف) از دیگر عوامل کاهش جمعیت است، گفت: عامل دیگر کاهش جمعیت، بحث تصادفات جاده‌ای است و موضوع افزایش امنیت خودروها و جاده‌ها بسیار مهم است.

وی نازایی و ناباروری را یکی دیگر از عوامل مهم در کاهش جمعیت بیان کرد و افزود:، هزینه‌های سنگین درمانی که این مورد دارد و همچنین بحث کمبود مراکز تخصصی درمان ناباروری و نازایی و پزشکان متخصص و فلو شیپ ناباروری در کشور در این زمینه مطرح است.

امام جمعه گناوه یادآور شد: طلاق‌های عاطفی و سفید نیز که معضلی بسیار مهم است و بالا رفتن سن ازدواج از دیگر عوامل مؤثر در کاهش جمعیت است.

حجت الاسلام رکنی حسینی ادامه داد: همه مسئولان نه در شعار بلکه در عمل باید با تمام قدرت و با استفاده از همه ظرفیت‌ها، زیرساخت‌های لازم را برای حمایت از خانواده و جلوگیری از کاهش جمعیت فراهم کنند، چرا که اگر جمعیت کشور کاهش یافته و پیر شود، اقتدار کشور به خطر خواهد افتاد و تمام چرخه‌های زندگی تغییر خواهند کرد.

کد خبر 6101253

دیگر خبرها

  • بارش برف در «گلیل» شیروان
  • جمعیت از مؤلفه‌های مهم قدرت یک کشور است
  • فیلم| بارش برف گلیل شیروان را سفیدپوش کرد
  • فرهنگ سازی در سبک زندگی و تغذیه سالم نیاز ضروری امروز است
  • مراسمی در تجلیل از معلمی شهید
  • کریم منصوری: «معلمی» بزرگترین آرزویم است
  • «معلمی» بزرگترین آرزویم است
  • عملکرد تیم خبری مهر در گیلان راضی کننده است
  • زندگی سالم طول عمر را پنج سال افزایش می‌دهد
  • افزایش طول عمر با سبک زندگی سالم