Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد ، عزیز ابراهیمی رییس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شیروان افزود: بازه زمانی ساخت این واحد‌ها یکساله است و برای ساخت هر واحد مسکونی ۵۵۰ میلیون ریال تسهیلات پرداخت می‌شود که از این میزان ۲۱۰ میلیون ریال کمک بلاعوض است

رییس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شیروان مدت زمان بازپرداخت تسهیلات را ۱۲ ساله با کارمزد چهار درصد عنوان کرد و گفت: واحد‌های مسکونی خسارت دیده سیل زدگان در سه بخش مرکزی، سرحد و قوشخانه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ابراهیمی با اشاره به اینکه هر فردی که اقدام به ساخت واحد مسکونی خود کند در دو مرحله، ۱۶۰ پاکت سیمان رایگان به وی تحویل داده می‌شود، گفت: با ساخت این میزان واحد مسکونی، هزار و ۸۳۹ نفر از منازل مقاوم برخوردار می‌شوند.

رییس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شیروان گفت: بانک‌ها در پرداخت تسهیلات مشارکت خوبی دارند که انتظار می‌رود ساکنان روستایی زودتر اقدام به اخذ تسهیلات کنند.

هم اکنون از جمعیت ۱۵۷ هزار نفری شیروان، ۶۸ هزار نفر در قالب ۱۸ هزار خانوار در نواحی روستایی سکونت دارند.

انتهای پیام/ه

۴۵۸ واحد مسکونی در مناطق سیل زده شیروان احداث می‌شود

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سیل حوادث

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۳۲۰۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز ساخت یک شهرک مسکونی ۵۵۵ هکتاری در اطراف قم

به گزارش خبرگزاری مهر، سعید غفوری رئیس هیأت‌مدیره شهرهای جدید از صدور پروانه تأسیس نخستین شهرک مسکونی دولتی در استان قم تحت عنوان پرنیان یک هم‌زمان با سفر رئیس‌جمهور و وزیر راه و شهرسازی به استان قم خبر داد و گفت: فردا ۲۰ اردیبهشت ماه هم‌زمان با سفر رئیس جمهور به استان، با توجه به صدور پروانه تأسیس شهرک مسکونی دولتی در قم به مساحت ۵۵۵ هکتار تحت عنوان پرنیان ۱ کلنگ احداث این شهرک مسکونی به زمین زده می‌شود.

غفوری توضیح داد: شهرک پرنیان یک به طرح جوانی جمعیت و نهضت ملی مسکن اختصاص دارد. مقرر است تا ساخت این شهرک همراه با واحدهای مسکونی آن و سایر خدمات با جمعیت‌پذیری ۳۰ هزار نفر طی ۴ سال احداث شود.

رئیس هیأت‌مدیره شرکت عمران شهرهای جدید با اشاره به اینکه تمامی واحدهای این شهرک مسکونی به شکل یک طبقه و حیاط دار در قطعات ۲۰۰ تا ۳۰۰ متری احداث می‌شود، گفت: طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده ساخت این شهرک مسکونی چهار سال زمان می‌برد و به شکلی احداث خواهد شد تا حمل‌ونقل و کیفیت زندگی شهری آن متناسب با استانداردها باشد.

غفوری فاصله این شهرک مسکونی تا شهر قم را ۲۱ کیلومتر عنوان کرد.

بر اساس اعلام وزارت راه و شهرسازی، مجموعه شهرک‌های مسکونی پرنیان شامل ۴ شهرک مسکونی است که طرح‌های سه شهرک آن تهیه و به تصویب شورای‌عالی شهرسازی و معماری ایران رسیده است و پروانه احداث شهرک مسکونی پرنیان یک به مساحت ۵۵۵ هکتار صادر شده است. همچنین با تصویب طرح جامع شهرک‌های پرنیان ۲ و پرنیان ۳ در شورای‌عالی شهرسازی و معماری، پیش پروانه این شهرک‌ها با مساحت ۵۸۳ و ۷۷۳ هکتار و ظرفیت ۶۰ هزار نفر توسط رئیس ستاد شهرک‌سازی به نام سازمان ملی زمین و مسکن به نمایندگی از دولت صادر شد. برنامه‌ریزی شده تا با صدور مجوزهای مذکور، مدیریت و عملیات اجرایی شهرک پرنیان با هدایت سازمان ملی زمین و مسکن آغاز شود.

کد خبر 6100787

دیگر خبرها

  • تامین ۱۰۰ هزار هکتار زمین برای ساخت مسکن
  • ساخت و تحویل مسکن موجب امید آفرینی در جامعه می شود
  • ۲۰ هزار واحد مسکونی نهضت ملی مسکن سمنان در دست ساخت است
  • خرید دلاری مسکن یعنی خروج ارز کشور؛ یک متر خانه ۸۱.۶ میلیون تومان
  • آغاز ساخت یک شهرک مسکونی ۵۵۵ هکتاری در اطراف قم
  • کدام مناطق بیشترین سهم از ساخت ۱۵۰۰ واحد مسکونی را دارند؟
  • ۱۶۹۰ واحد مسکونی اردستان در حال ساخت است
  • پرداخت ۵۰۰ میلیون تومان برای کمک به ساخت مسکن روستایی در کردستان
  • مهلت پرداخت تسهیلات مسکن ایثارگران تا پایان خرداد
  • موضوع مسکن کارکنان نیروی انتظامی استان بررسی شده است