Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس اداره مدیریت بحران سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: بر اثر بارندگی ها و وقوع سیلاب در فروردین ماه سال قبل که خسارت های بسیاری در حوزه کشاورزی برجای گذاشت مبلغ بلاعوض تصویب شده برای کشاورزان این شهرستان، ۲۵ میلیارد و ۱۸۶ میلیون ریال بود.

«عبدالحسین نامور» در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در شیروان اظهار داشت: تاکنون ۱۲ میلیارد و ۵۹۳ میلیون ریال غرامت سیل به کشاورزان این شهرستان پرداخت شد که این میزان علاوه بر تسهیلات بانکی پرداخت شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رییس اداره مدیریت بحران سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی با بیان اینکه در مرحله اول حدود ۵۰ درصد مبلغ پرداخت شده است، گفت: این مبلغ تصویب شده برای ۸۳۲ نفر از کشاورزان است.

 

نامور افزود: همچنین  ۲۱۸ نفر از کشاورزان برای دریافت تسهیلات به مبلغ هشت میلیارد و ۷۱ میلیون ریال به بانک های کشاورزی، ملت، سپه، رفاه، کارگران و صادرات معرفی شده اند که بیشتر معرفی شدگان به بانک کشاورزی بوده است.

 

وی بیان داشت: بر اثر وقوع سیل و باران شدید فروردین ماه سال قبل، به هزار و ۲۳۲ هکتار زمین زراعی و ۲۹۵ هکتار باغ این شهرستان خسارت وارد شد.

 

رییس اداره مدیریت بحران سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی با اشاره به اینکه کشاورزان تا پایان آذر فرصت دارند برای بیمه محصولات کشاورزی خود اقدام کنند، عنوان کرد: همه کشاورزان، باغداران و بهره برداران کشاورزی به منظور اطمینان خاطر و جلوگیری از خسارات احتمالی سرمازدگی، با مراجعه به دفاتر خدمات بیمه کشاورزی و مراکز دهستان جهاد کشاورزی شهرستان محصولات کشاورزی و دامی خود را بیمه کنند.

 

نامور خاطر نشان کرد: این استان از لحاظ موقعیت جغرافیایی در موقعیتی قرار دارد که همه ساله عوامل قهری مختلف و متعددی تولیدات زراعی و دامی آن را تهدید می‌کند.

 

وی افزود: تنش‌های دمایی و افزایش گرمای هوا علاوه بر دیگر حوادث غیر طبیعی در حال افزایش است که همین مخاطرات روز افزون طبیعی اهمیت بیمه محصولات زراعی و دامی را بیش از پیش نشان می‌دهد.

 

شهرستان ۱۵۷ هزار نفری شیروان در سال های اخیر دوران خشکسالی و کم‌آبی سختی را به خود دیده و حتی در مناطق مختلف به ویژه تعدادی از روستاها مردم برای تامین آب شرب با مشکل مواجه شده است.

 

این شهرستان ۱۰۵ هزار هکتار عرصه کشاورزی و باغی دارد که ۱۲ هزار بهره بردار از این بخش ارتزاق می کنند.

 

پایان پیام/641

منبع: شبستان

کلیدواژه: شیروان خسارت کشاورزی جهاد کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۳۴۷۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقاد شدید فرماندار رزن از نحوه استخدامهای جهاد کشاورزی

به گزارش خبرگزاری مهر، علی اصغر غفاری آثار شامگاه دوشنبه در نشست با دهیاران با اعلام این مطلب که در سطح شهرستان رزن بیش از ۲۰۰ تحصیل کرده و متقاضی شغل در حوزه‌های مختلف کشاورزی وجود دارد اما مدیریت جهاد کشاورزی استان برای جذب نیروی جدید از افراد غیر بومی در مشاغل و پست‌های این اداره اقدام و پس از مدتی ایشان را به دیگر نقاط منتقل می‌کنند و باعث موجی از اعتراض‌ها و حواشی در شهرستان رزن شده است

وی افزود: در قوانین و سیاست‌های استخدامی کشور، اولویت اشتغال در هر شهری، با مردم بومی همان شهر است، اما آن چیزی که در رزن اتفاق می‌افتد با هیچ‌کدام از این سیاست‌ها همخوانی ندارد

غفاری‌آثار ادامه داد: برای جذب نیروی بومی تاکنون بی تفاوت نبوده‌ایم و به هر دستگاه یا اداره‌ای که توانسته‌ایم نامه‌نگاری و درخواست همکاری کرده‌ایم و ازاینجا به بعد باید مسئولین استانی پاسخگوی این مطالبه باشند و البته از سازمان بازرسی هم می‌خواهیم تا با نگاه ویژه به اینگونه استخدام‌ها در سازمان جهادکشاورزی ورود کرده و به این مسئله خاتمه دهند

فرماندار رزن افزود: بی عدالتی در شهرستان رزن به اوج خود رسیده، نیروی مورد نیاز را در پست‌های خالی جهاد کشاورزی شهرستان جذب و پس از مدتی منتقل می‌کنند و این واقعیت‌های تلخ، دل‌های زیادی از خانواده‌های بومی و ساکن این شهر مظلوم را به درد آورده و فرزندان عزیزشان را راهی دیار غربت کرده است، و متأسفانه این واقعیت‌ها، انگیزه جوانان این شهر را به ماندن در زادگاه و خدمت کردن به همشهریان خود، به‌شدت کاهش داده است.

کد خبر 6098612

دیگر خبرها

  • اجرای مانور مبارزه با بیماری زنگ زرد گندم در مزارع پلدشت 
  • اردبیل در صدور اسناد اراضی کشاورزی رتبه اول را کسب کرد
  • پیش‌بینی برداشت ۱۴۰ تن گل محمدی از باغات گناباد
  • توزیع 725 تن کود کشاورزی در ساری
  • دشتستان بزرگترین شهرستان تولیدکننده خرما در کشور است
  • خسارت ۱۳ میلیارد تومانی سیل در شهرستان فیروزه
  • رفع تداخل ۲۱۹۷ هکتار از اراضی کشاورزی استان قزوین
  • خسارت ۴۸ هزار میلیارد ریالی سیل اردیبهشت به بخش کشاورزی فارس
  • خسارت ۴۸ هزار میلیارد ریالی سیل به بخش کشاورزی فارس
  • انتقاد شدید فرماندار رزن از نحوه استخدامهای جهاد کشاورزی