Web Analytics Made Easy - Statcounter

دادستان عمومی و انقلاب شیروان از برخی مسیل‌ها و رودخانه‌های این شهرستان بازدید و آخرین وضعیت این مناطق را از نزدیک مورد بررسی قرار داد.

خبرگزاری میزان - هدایتی نیا با اشاره به فصل پاییز و امکان تشدید بارش‌ها و افزایش نزولات جوی در این موقع از سال، طغیان رودخانه‌های فصلی و سیلابی شدن مسیل‌ها را یکی از مظاهر مهم شکل گیری حوادث غیرمترقبه و بلایای طبیعی در این شهرستان برشمرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: خطر سیل همواره یکی از اصلی‌ترین بلایای طبیعی است که بطور کلی استان و شهرستان شیروان را به شدت تهدید می‌کند و با توجه به اینکه مسیل‌ها و رودخانه‌ها بعنوان مهمترین بستر جاری شدن و یا هدایت سیلاب به شمار می‌روند؛ لذا اتخاذ تدابیر بازدارنده و تمهیدات مراقبتی بمنظور پیشگیری از بروز حوادث غیرمنتظره یک ضرورت اساسی است.

وی به دستگاه‌های مسؤول از جمله آب منطقه‌ای دستور داد با حساسیت مضاعف نسبت به پیگیری مصادیق حقوق عامه و مطالبا عمومی در این حوزه عمل نمایند و با رفع موانع هدایت سیلاب در مسیر و روال طبیعی خود و با مدیریت هدفمند و دقیق، سازنده و راهگشا، پیامد‌های منفی ناشی از سیلاب‌ها و میزان خسارت‌ها را به حداقل کاهش دهند.

بیشتر بخوانید: دستور قضایی برای جلوگیری از برداشت‌های غیرقانونی سنگ در بستر روخانه سپید رود

دادستان عمومی و انقلاب شیروان با تأکید بر اینکه هر گونه فعل و ترک فعل مجرمانه به موجب قانون از سوی دستگاه قضایی پیگیری خواهد شد؛ خطاب به مسؤولین ذی ربط در خصوص پیامد‌های سهل انگاری، اهمال و تساهل و تسامح در ابعاد مدیریتی و نظارتی هشدار داد.

هدایتی نیا گفت: ضرورت حفظ جان مردم و شهروندان ایجاب می‌کند حساسیت‌ها در این خصوص چند برابر شود.

وی افزود: اجازه نخواهیم داد در این حوزه کوچکترین کم توجهی رخ دهد و با متخلفین بدون اغماض و مماشات برخورد خواهد شد.

انجام عملیات لایروبی، تخلیه بستر و حریم رودخانه‌ها از موانع و مستحدثات طبیعی و مصنوعی و تکمیل فرایند دیوار ساحلی از مهمترین دستور‌های دادستان شیروان بود.

گفتنی است در این بازدید رئیس آب منطقه ای، شهردار و فرماندهی انتظامی این شهرستان نیز حضور داشتند.

انتهای پیام/

برچسب ها: دادستان عمومی و انقلاب شیروان سیل

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: دادستان عمومی و انقلاب شیروان سیل دادستان عمومی و انقلاب شیروان رودخانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۳۲۹۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت غربالگری قبل ازدواج برای پیشگیری ازابتلای فرزندان به تلاسمی


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما،  مرکز خراسان رضوی،متخصص هماتولوژی آزمایشگاهی و علوم انتقال خون دانشگاه علوم پزشکی گناباد برنامه غربالگری قبل از ازدواج و انجام تست CBC برای زوجین را مهمترین اقدام در پیشگیری از ابتلا به بیماری تالاسمی دانست.
دکتر محمد قربانی گفت: از نظر بالینی سه فنوتیپ مینور، اینترمدیا و ماژور برای تالاسمی‌ها در نظر گرفته می‌شود که نوع مینور بدون علامت و نیاز به درمان خاصی ندارند.
 وی افزود: در نوع ماژور که نوع خطرناک و شدید آن است بیماران از سنین بعد ۶ ماهگی تا ۲ سالگی به تشخیص رسیده و نیاز به تزریق منظم فراورده گلبول قرمز فشرده دارند و نوع اینترمدیا در سنین بالاتر نیاز به تزریق خون داشته و شدت ان نسبت به ماژور خفیف‌تر است. 
 عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی گناباد با بیان اینکه راهبرد درمانی برای بیماران تالاسمی استفاده از تزریق فراورده گلبول قرمز و دارو‌های حذف کننده آهن است، افزود: در بیماران تالاسمی میزان آهن بدن به علل مختلفی افزایش یافته و بدن دچار گرانباری آهن می‌شود که به دنبال آن شاهد رسوب آهن در بافت‌های مختلف از جمله غدد درون ریز، کبد و در نهایت قلب هستیم که منجر به فوت این عزیزان می‌شود لذا استفاده از دارو‌های حذف کننده آهن برای این بیماران بسیار ضروری ولی درمان قطعی این بیماری ژن درمانی و پیوند مغز استخوان است. 
 دکتر قربانی تشخیص تالاسمی‌ها را به عنوان یکی از مهمترین تشخیص‌های پزشکی دانست و افزود: اولین آزمایش برای ردیابی تالاسمی، تست ارزان و در دسترس شمارش کامل خون یا همان تست CBC می‌باشد که در تمامی آزمایشگاه‌های درمانی و بهداشتی گناباد قابل انجام است. 
 متخصص هماتولوژی آزمایشگاهی و بانک خون دانشگاه علوم پزشکی گناباد برنامه غربالگری قبل ازدواج و انجام تست CBC برای زوجین را مهمترین اقدام در پیشگیری از ابتلا به بیماری تالاسمی عنوان و گفت: هدف از این غربالگری شناسایی افراد ناقل تالاسمی مینور است تا با مشاوره و هدف جلوگیری از ازدواج زوجین ناقل تالاسمی مینور، از تولد فرزند مبتلا به تالاسمی ماژور جلوگیری شود.
 دکتر قربانی افزود: توجه به این نکته ضروری است که افراد مبتلا به تالاسمی مینور علامت دار نمی‌باشند و فرد از بیماری رنج نمی‌برد، اما عامل انتقال ژن تالاسمی در جامعه هستند. 
 وی دریافت فرآورده خونی سالم و انجام معاینات دوره‌ای از نظر عملکرد غدد درون ریز، کبد و قلب را از جمله مراقبت‌های پزشکی برای بیماران تالاسمی از نوع ماژور و اینترمدیا دانست و گفت: رعایت بهداشت فردی و خود مراقبتی از اصول مهم سبک زندگی این بیماران است، همچنین این بیماران از مصرف هر گونه مکمل آهن بایستی اجتناب کنند.
 

دیگر خبرها

  • یک راس بره میش وحشی به اداره محیط زیست شهرستان شیروان تحویل شد
  • خودکشی قاتل پس از قتل خانوادگی در ملکان
  • کاهش آستانه تحمل و پرخاشگری در کودکان از آثار مخرب استفاده بی‌رویه از فضای مجازی است
  • ضرورت هم‌افزایی تمام ارگان‌ها برای رفع مشکلات کشتارگاه اراک
  • جوان کهنوجی از چنگال آدم‌ربایان آزاد شد
  • ضرورت غربالگری قبل ازدواج برای پیشگیری ازابتلای فرزندان به تلاسمی
  • آزادی جوان کهنوجی از چنگال آدم ربایان/ رهایی در مرز‌های شرقی
  • شهردار مرند بازداشت شد
  • تأمین اعتبارات کتابخانه‌های عمومی استان بوشهر
  • لزوم ساماندهی ۴۰۰ کیلومتر از رودخانه‌های اصفهان/ فریدون‌شهر رکورددار بارش‌ها