Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-05-09@08:32:24 GMT

۱۰ روستا در بجنورد و شیروان در معرض سنگ افتان

تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۱۷۲۲۴۵

۱۰ روستا در بجنورد و شیروان در معرض سنگ افتان

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، معاون عمران روستایی بنیاد مسکن خراسان شمالی گفت: این سه روستا در شرایط خاصی قرار دارند و باید جابه‌جا شوند.  اما در ارتباط با روستاهایی که در خطر این حادثه قرار دارند کار مطالعاتی انجام می‌شود و برای همین امر اعتباری نیز درخواست داده شده است.  

 صابری افزود: ۱۰ روستای مذکور بر اثر حوادثی که در گذشته در آنجا اتفاق افتاده، اعلام شده که در معرض خطر هستند و باید دوباره کارهای مطالعاتی دقیق‌تری درباره آنها انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 تمامی منازل روستای اسفیدان در شهرستان بجنورد نیز در معرض شدید خطر سنگ افتان قرار دارد و باید منازل آن جابه‌جا شود.

وی با اشاره به اینکه قبل از بروز زلزله سال ۷۵ درشهرستان بجنورد سقوط سنگ از کوه در این روستا وجود داشته است، افزود: بعد از زلزله زمینی مسطح به مساحت ۱۳ هکتار برای جابه‌جایی منازل مردم در نظر گرفته شد.  برای اینکه مردم به این منطقه نقل مکان کنند اقداماتی همچون جدول‌کشی و... انجام شده و حتی تسهیلات لازم برای ساخت‌وساز نیز ارائه ‌شده است،  اما تا سیل سال ۹۸ در این استان اقدامی از سوی اهالی روستا برای جابه‌جایی وجود نداشت که بعد از سیل تاکنون فقط ۲۰ خانوار تصمیم به جابه‌جایی گرفتند که تاکنون ۱۹ واحد در آنجا ساخته شده است.  

اسفیدان یکی از روستاهای پرجمعیت شهرستان بجنورد است که جابه‌جایی فقط ۲۰ خانوار نشان از آن دارد که اهالی روستا تمایل چندانی بر این کار ندارند.

کد خبر 588007 برچسب‌ها روستا استان خراسان شمالی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: روستا استان خراسان شمالی جابه جایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۷۲۲۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سنگ کیسه صفرا: علل، علائم، درمان و افراد در معرض خطر

کیسه صفرا عضوی در بخش تحتانی کبد است که صفرای ترشح شده از کبد در آن تجمع یافته و هنگام نیاز از طریق مجرای صفراوی مشترک (CBD) به روده باریک ریخته می‌شود.

به گزارش ایسنا، سنگ های صفراوی رسوبات سخت شده مایع گوارشی به نام صفرا در کیسه صفرا هستند. همچنین اندازه آنها از کوچکی به اندازه یک دانه شن تا بزرگی به اندازه یک توپ گلف متغیر است.

دکتر «ایروینگ خورخه»، جراح عمومی مایو کلینیک در این باره می‌گوید: افرادی که درد و سایر علایم ناشی از سنگ‌های صفراوی را تجربه می‌کنند معمولاً نیاز به جراحی برداشتن کیسه صفرا دارند.

به گفته این متخصص، در این مواقع ممکن است درد شدید و ناگهانی در شکم یا کمردرد را تجربه کنید و حتی ممکن است حالت تهوع یا استفراغ داشته باشید.

دکتر خورخه می‌گوید: به طور معمول، علایم درد مرتبط با کیسه صفرا، درد همراه با وعده‌های غذایی است و معمولاً بعد از خوردن وعده‌های غذایی چرب رخ می‌دهد.

او می گوید دلایل متعددی وجود دارد که کیسه صفرا شما می تواند سنگ کیسه صفرا ایجاد کند. شایع ترین علت آن چیزی است که می خورید. رژیم غذایی سرشار از فیبر و کلسترول و چربی کم، خطر ابتلا را کاهش می دهد.

سنگ های صفراوی به دلیل عدم تعادل در ترکیب شیمیایی صفرا در داخل کیسه صفرا ایجاد می شوند. بنابراین، کلسترول صفرا بیش از حد بالا می رود و کلسترول اضافی به سنگ تبدیل می شود. اگر فردی اضافه وزن و دیابت داشته باشد و زیاد چربی مصرف کند، در معرض خطر بیشتری قرار دارد. در صورت مشاهده علایمی مانند درد مکرر در ناحیه شکم، اسیدیته شدن بیش از حد، حالت تهوع، استفراغ و ... به پزشک مراجعه کنید زیرا تاخیر در تشخیص می تواند منجر به عوارض دیگری شود.

دکتر خورخه می گوید: بومیان آمریکایی و جمعیت اسپانیایی تبار و همینطور زنان در خطر بیشتری برای ابتلا به سنگ کیسه صفرا هستند. همچنین با افزایش سن، در معرض خطر بیشتری برای ابتلا به سنگ کیسه صفرا هستیم.

این متخصص اظهار کرد: وقتی سنگ کیسه صفرا داشته باشید، آنها خود به خود از بین نمی روند و درمان توصیه شده، جراحی برای برداشتن کیسه صفرا است.

به گزارش نشریه تخصصی «مدیکال اکسپرس»، دکتر خورخه می گوید: این عضوی از بدن است که مردم می توانند بدون آن زندگی کنند و هیچ عواقب طولانی مدتی ناشی از برداشتن آن نداشته باشند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • بارش باران در بجنورد
  • فیلم| باران بهاری در بجنورد
  • جابه‌جایی یک میلیون و ۴۰۰ هزار تن کالا از مازندران
  • معتادین متجاهر در شیروان جمع‌آوری شدند
  • پیش‌بینی ۳ خط ویژه اتوبوس برای جابه‌جایی بازدیدکنندگان نمایشگاه کتاب
  • جابه‌جایی شرکت کربن ‌به‌ خارج از شهر اهواز تا ۱۴۰۵/ ضرورت بازسازی کارخانه فعلی
  • جابه‌جایی منطقه حاشیه‌نشین تبریز در اولویت کاری است
  • سنگ کیسه صفرا: علل، علائم، درمان و افراد در معرض خطر
  • لحظه حمله مار در معرض انقراض به آقای فیلمبردار در کرمان
  • اگر کف پای شما صاف است؛ بخوانید